top of page

Leer kwantumfysica in 4 dagen

Online minicursus, aanmelding nu geopend

Kwantumfysica gaat over de allerkleinste deeltjes waar onze wereld uit is opgebouwd. Tegelijkertijd heeft het ook te maken met de grootste vragen waar de wetenschap momenteel voor staat. Zoals of hoe jij de wereld ervaart met je ogen, wel de enige echte realiteit is.

Benieuwd naar hoe dit allerkleinste met het allergrootste verbonden kan zijn? Dat leer je in deze minicursus kwantumfysica. 

Zonder moeilijke formules of ingewikkeld vakjargon, maar met leerzame opdrachten en heldere videouitleg. Zodat ook jij de schoonheid van de kwantumfysica kan ervaren.

Screenshot 2022-12-16 at 14.05.38.png
Deze cursus is voor jou als je
  • Veel plezier wilt beleven aan je verdiepen in kwantumfysica

  • Uren tijd wilt besparen door in 1x op de meest efficiënte manier te leren over kwantumfysica 

  • Wilt leren hoe de kwantumfysica volgens de wetenschap in elkaar steekt

De cursus bestaat uit

4 lessen

Vier dagen lang krijg je toegang tot een nieuwe les. Elke les bestaat uit een video en opdracht, waar je in totaal zo'n 15 minuten per dag mee bezig bent. We beginnen bij de basis en stap voor stap duiken we steeds verder de diepte in.

Vragen stellen

Indien je vragen hebt over de lessen, dan kun je deze stellen via e-mail en dan zal ik ze voor je beantwoorden. 

Certificaat

Indien je de cursus hebt doorlopen dan ontvang je een digitaal certificaat.  Zodat je deze kunt uitprinten en in kunt lijsten als herinnering aan de mooie stappen die je gezet hebt tot het begrijpen van de kwantumfysica.

Reviews

"Ik vond het heel plezierig om deze minicursus te volgen omdat Josella in korte tijd heel helder, aan de hand van 1 experiment, de principes van de kwantumfysica heeft weten uit te leggen.

Voor mij was het een hele bijzondere ervaring kennis te maken met de wereld van de kwantumfysica, omdat ik als empirisch socioloog gewend ben om op een bepaalde manier naar de werkelijkheid te kijken. Maar hier kwam ik een hele andere werkelijkheid op het spoor, meer werkelijkheden, parallelle werelden! Dat zorgde voor een paradigma-wisseling in mijn denken over de werkelijkheid om mij heen waarmee ik nog lang niet klaar ben.
Al met al een heel bijzondere ervaring, die ik niet had willen missen!"

Vic Veldheer

"De minicursus kwantumfysica van Josella Stroo is een aanrader. Echt mini, maar toch krachtig. Nu kan ik mijn moeder van 93 zonder vage verhalen vertellen waarom ik kwantumfysica zo interessant vind. Het materiaal en de opgewekte uitleg van Josella is heel duidelijk en de gebruikte werkvormen zijn activerend waardoor de inhoud beklijft. Het stimuleert de ontwikkelingen op dit vlak te blijven volgen."

Hans Outhuis

Doe je mee?

Deze minicursus kost €47 inclusief btw.

 

Hier kun je je aanmelden:

bottom of page